Velkommen til Båtvakt

Da er vi igang med å lage Båtvakt Dette vil bli en side for alt du trenger for å ta vare på din båt. More »

Da er vi igang med å lage Båtvakt

Dette vil bli en side for alt du trenger for å ta vare på din båt. More »

 

Merking

Båtmerking / Hva er Securmark

Merker som er umulig å fjerne!

Tyverimerkingen består, i tillegg til graveringen, av en mengde små ”prikker” som inneholder Securmarks unike id-kode

. Tusenvis av slike mikromerker blandes i en UV reflekterende klarlakk og påføres en rekke steder på båten
. Merkene er tilnaermet usynlige før man belyser dem med UV-lys. Det kreves kun ett merke for å identifisere båten og knytte den til rettmessig eier
. Det er i praksis umulig å fjerne alle merkene.

Dette er Securmark tyverimerking:
Både båt og motor blir gravert på flere steder med en unik ID-kode (Securmarknummeret) som er umulig å fjerne uten at det synes (se bilde A og B) I tillegg påføres tusenvis av små mikromerker på motor og båt. Merkene er nærmest usynlige inntil man belyser gjenstanden med UV-lys (se bilde C og D). Ett enkelt mikromerke er nok til å identifisere gjenstanden! (se bilde E)

PresentationPenile examination : circumcision, deformity, plaques, viagra pill.

. Både Politiet, Tollvesenet og forsikringsselskapene, samt alle våre forhandlere har utstyr for å finne og avlese mikromerker, dersom de graverte merkene er gjort uleselige. I tillegg påføres advarselsmerker på lett synlige steder som forteller at gjenstanden er tyverisikret med Securmark.
Kombinasjonen av synlig og skjult merking gir en god preventiv effekt
.

merking_collage

Merking av ny båt:
Hvis båten din ikke allerede er merket fra produsent, tilbyr de fleste større forhandlere tyverimerking med Securmark. Bestiller du båt og motor ferdig merket reduseres risikoen for tyveri allerede fra dag en!

Merking av den båten du allerede har:
Tyverimerking utføres hos ledende båt- og motorforhandlere, samt utvalgte Falck og Viking stasjoner. Er du usikker på hvor du kan få merket båten din, ringer du Securmark på tlf: 37 06 29 00 eller benytter forhandleroversikten.

Priser på merking.
Merking av båt og motor koster fra kr 1.990 til kr 2.390 avhengig av båtens størrelse. Dersom det kun er utenbordsmotoren som skal merkes koster dette fra kr 990. Timepris for arbeidet kan tilkomme. Disse prisene er veiledende, for eksakt pris med eventuelle tillegg (for kjøring / opptak etc.) kontakt forhandler. Årsavgift på kr 179 faktureres fra og med år 2. Dersom du velger å tegne medlemskap som koster kr 299 pr år slipper du å betale årsavgft siden den inngår som en av medlemsfordelene.